Medredaktør – Kino.dk

MEDREDAKTØR PÅ KINO.DK


Okt. 2013 – Jan. 2015

Som medredaktør på Kino.dk blev jeg en del af en redaktion på fire filmglade journalister. Som alle andre indtrådte jeg i en all round-rolle, hvor jeg skulle skrive nyheder, oprette film i databasen, afholde afstemninger, vedligeholde sociale medier og meget andet, men mit særlige ansvarsområde var produktionen af web-tv til Kino TV.

Jeg producerede et væld af interviews og indslag i Kino.dk’s lille kælder-studie, men drog også ud i verden og optog interviews og reportager fra filmoptagelser og premierer.

Jeg var ansvarlig for hele processen fra opsætning, tilrettelægning og  optagelse til redigering og endelig udgivelse af indslag, og oparbejdede en fortrolighed med kamera, lys og lyd, samt det digitale efterarbejde og redigering i Final Cut Pro på Mac.

Læsertal: 9.5 millioner pr. md.