Stifter, redaktør og vært – Filmnørdens Hjørne

STIFTER, REDAKTØR OG MEDVÆRT – FILMNØRDENS HJØRNE


Jul. 2008 – …

Filmnørdens Hjørne er min egen podcast og hjemmeside. Samlet set et filmmedie efter mit eget hoved. Vi er 5-6 faste medværter der udgiver indtil flere podcasts om måneden om nye film, filmhistorie og filmverdenen. Vi har gennemsnitligt 120.000 podcastdownloads om måneden.

Tilbage i 2008 anmeldte jeg film i 5-6 forskellige medier og blev træt af konsekvent at skulle tage målgrupper med i mine betragtninger. Jeg besluttede derfor at oprette en blog, så jeg kunne skrive hvad jeg ville. Således blev Filmnørdens Hjørne født på Filmnoerden.dk.

Inden længe kastede jeg mig ud i podcasting og Filmnørdens Hjørne gik hurtigt fra primært at være en blog til primært at være en podcast. Siden da har tingene kun udviklet sig og vi befinder os dags dato (juni 2017) midt i en udviklingsproces, der har til formål at vise, hvor stort kommercielt og økonomisk potentiale der er i Filmnørdens Hjørne.

Rent praktisk er jeg bagmanden bag alt på Filmnørdens Hjørne. Jeg tilrettelægger og producerer vores podcasts. Designer plakater til hver udgivelse. Har designet og bygget vores hjemmeside. Vedligeholder vores voksende popularitet på de sociale medier. Og alt muligt andet.

Hjørnet er mit hjertebarn. Der findes intet, jeg er mere professionelt stolt af at have skabt og håber aldrig, at jeg bliver nød til at slippe det.

Du kan naturligvis læse meget mere om Filmnørdens Hjørne på vores hjemmeside filmnoerden.dk.